post-image

Osigurajte se dok je Vaše vozilo na tehničkom pregledu!

inostrano (granično) osiguranje
sva vozila koja su registrovana u inostranstvu, a učestvuju u saobracaju na našim putevima, moraju imati polisu obaveznog osiguranja važeću u našoj zemlji. To je najčešće zelena karta, ali ako ove polise ipak nema, prilikom ulaska u našu zemlju na granici se mora kupiti polisa na određeno vreme. Ako se boravak u Srbiji produži, polisa se može kupiti i kod nas. Za granično osiguranje obavezan dokument je pasoš.
obavezno osiguranje od autoodgovornosti
predstavlja vrstu obaveznog osiguranja kojom se vlasnik, ovlašćeni korisnik, suvlasnik i drugi imalac motornog vozila osigurava od odgovornosti za štetu koju, upotrebom motornog vozila, pričini trećim licima.
osiguranje lica

putno i zdravstveno osiguranje
ukoliko planirate put u inostranstvo, bez obzira na destinaciju, Vaš odmor učinićemo bezbrižnijim i sigurnijim, ukoliko se pre odlaska na put obezbedite polisom putnog zdravstvenog osiguranja. Potrebno je da ponesete pasoš prilikom uplate osiguranja.
osiguranje staklenih površina

kasko osiguranje
ukoliko želite da se potpuno zaštitite u slučaju svake materijalne štete nastale na vašem vozilu u zemlji i inostranstvu, kao i u slučaju nestanka vozila, morate posedovati polisu kasko osiguranja.
zeleni karton
je obavezan ako putujete u Makedoniju, BiH, Albaniju...